Szponzorált tartalom

Budapest fordítóiroda

Mielőtt egy okmányt, esetleg katalógust, weblapot lefordíttatnánk, felvetődik bennünk a kérdés, hogy ez majd nagyon sokba sokba fog kerülni. Ha az adott fordítóirodában a fordítás árak karakter alapján vannak megszabva, akkor bizonyára ez nem történhet meg. A Bilingua Fordítóirodánál ez szinte minden nyelv esetében így van. Ha valakinek mondjuk szüksége van egy magyar-angol vagy egy német-magyar fordításra, akkor az esetek nagy részében 2 Ft kell szánnia karakterenként a megrendelésre.

Ez meglehetősen korrekt megoldásnak számít, hiszen így a megrendelő és a cég is tisztában van azzal, hogy mennyibe fog kerülni a munka. A fordítás árak karakter szerint csak bizonyos nyelvek esetében drágábbak, mint az említett 2 Ft. Az egyik ilyen kategória az északi nyelvek családja. Ez azt jelenti, hogy egy dán, svéd vagy norvég szöveg esetében, az ár karakterenként 3,10 Ft lesz majd. Fontos tudni, hogy ebben az esetben az ár meghatározása egyedi úton történik, mindig a fordítandó szöveg megtekintése után kapja meg az ügyfél az ajánlatot.

Napjainkban már egyre több a nemzetközi kapcsolat létezik az élet minden területén. A Budapest fordítóiroda bármikor az ügyfelek segítségére van, ha egy angol vagy bármilyen más nyelvű fordításra szükség van. Mivel manapság már szinte mindennek az angol a nyelve, gyakran fordulnak az emberek olyan személyekhez, akik jártasak a fordításokban. A Bilingua minden szakterületen gyors és precíz munkát végez, ráadásul jó áron.

A Budapest fordítóiroda nemcsak a nemzetközi nyelvekkel boldogul el kitűnően, hanem a ritkább nyelveket is ugyanolyan maximális odafigyeléssel és profizmussal fordítja. Az anyanyelvű fordítók összetéveszthetetlenül autentikusan és pontosan végeznek el gazdasági, informatikai, jogi, stb. témájú megrendeléseket. A Budapest fordítóiroda a bilingua.hu weboldalon minden információt közöl az ügyfelekkel a munkamenettel, árakkal, helyszínekkel kapcsolatban. Legyen az angol, héber, mongol, német vagy dán, mi minden nyelvű irományra tudunk szakszerű fordítást készíteni.