Mágneszár

Az emeletes házakban hatékony védelemre van szükség az illetéktelen behatolók ellen. A lépcsőház ajtaján sokszor olyan mágneszár van, amit csak a kód birtokában lehet kinyitni. Ez biztonságot nyújt a lakóknak, hiszen így nem tud akárki bemenni.

Ma már egyre többen döntenek úgy, hogy a bejárati ajtajukra is ilyen szerkezetet raknak. Ezzel megelőzhetik azt is, hogy a kisgyerekek egy óvatlan pillanatban megszökjenek otthonról. A betörők sem tudnak majd bejönni a mágneszár segítségének köszönhetően.

Az Alarmdirect csapata szívesen végez helyszíni felmérést, ha valaki az otthona biztonságosabbá tételén gondolkodik. Ma már számtalan lehetőség közül lehet választani. Segítséget nyújthat egy riasztó vagy éppen egy kamerarendszer is. A mozgásérzékelő is sokat segíthet a tolvajok lefülelésében.

A mágneszár beszerelése nem annyira bonyolult, tehát érdemes róla több információt gyűjteni. Az üzemeltetéshez mindenképpen kelleni fog áram. Csak az ajtó belső oldalán lesz kilincs, kívülről pedig kód vagy kártya segítségével lehet majd bejutni.