Pezsgő manufaktúra

Manapság már sok vállalkozó nyúl vissza a régi, jól bevált receptekhez, autentikus eljárásokhoz. A Törley pezsgő manufaktúra a cég 130 éves története során el sem hagyta ezt az utat, mindössze teret biztosított a modern technológiának is. Valószínűleg ez a sikere titka. Sok termékről hallottuk, hogy már nem az igazi, nem olyan, mint régen volt.

Ennek az a szomorú oka, hogy a minél nagyon profit érdekében, a vállalkozók mind az alapanyagok, mind pedig az eljárás terén az olcsóbbat választják. A pezsgő manufaktúra a Törleynél különböző módszerekkel teszi az italokat igazán értékessé és felejthetetlenné. Az egyik módszer az úgymond hagyományos, a “méthode traditionelle”, ami valóban a századokra visszanyúló alapokat idézi és a “méthode transvasée”, ami már komolyabb gépesítést tesz lehetővé.

A pezsgő manufaktúra falai és az alkalmazottak dolgos kezei közül igazi legendák kerültek ki, amelyeket már a világ számos helyén ismernek és szeretnek. Ön se hagyja ki a látogatás és vásárlás nagyszerű élményét!