Okoskarkötő

Van a piacon egy olyan termék, amelyik számtalan funkcióval rendelkezik. Érzékeli a pulzust és a vér oxigénszintjét az okoskarkötő, de ezek mellett még a sporttevékenységek megfigyelésére is alkalmas.

Kiválóan használható biciklizés, futás, úszás, hegymászás, foci vagy egyszerű séta közben egyaránt. Időjárás emlékeztető funkcióval is ellátták a gyártók ezt a készüléket. Ha ezt viseli a csuklóján, soha nem kell aggódnia a nem fogadott hívások miatt, hiszen biztosan jelezni fogja. Az ebben található lépésszámláló segítségével pontosan nyomon követheti a sporttevékenységeit.

Érdekes, hogy az okoskarkötő ivásemlékeztetővel is el van látva, de távoli kamera és hívásemlékeztető funkciók is gazdagítják. Az alvásfelügyelet és a néma riasztás további remek funkciók, amelyeket jó kihasználni. A legjobb áron az azolcsosag.hu internetes szaküzletből szerezhető be az okoskarkötő.

Itt több színben megvásárolható a termék, így mindenki megtalálja a neki tetsző darabot. Pár perc alatt megrendelhető, úgyhogy ne habozzon!