Szponzorált tartalom

Megbízható riasztó rendszer

Drága megfigyelő technológiaként került be a köztudatba. Ebben az esetben is elmondható, hogy a fejlődésnek és a konkurenciának hála, szép lassan csökkentek az árak, a minőség azonban egyre jobb lett.

Az IP kamera ár alig haladja meg egy analóg kamerarendszer árát. Aki igazi minőséget szeretne ezen a téren, az nem fog habozni és valószínűleg a modernebb eszköz mellett fog dönteni. Az egyik nagy előnye nem más, mint a kép minősége.

A felvétel éles lesz a HD és Full HD felbontásnak köszönhetően. Ennek köszönhetően, minden apró részlet jól kivehető lesz a felvételen, az analóg kamerákkal ellentétben. Nincs szükség helyi tárolóegységre az adatok rögzítéséhez, mert ez egy bárhol elhelyezett távoli szerveren is megtörténhet.

Az IP kamera ár ma már teljesen versenyképesnek számít, mivel minden olyan személynek elérhető, aki egy fejlett kamerarendszer beszerelésén gondolkodik. Nem árt olyan modellt választani, amiben van SD kártya foglalat, mert az internetkapcsolat megszakadásakor, az adatok így is mentésre kerülnek.