Szponzorált tartalom

GSM kapunyitó

Elegünk van már abból, hogy mindig kézzel kell kinyitnunk a bejárati kaput? A garázsajtót is úgy szereltük fel, hogy bár könnyedén fel lehessen nyitni, de ahhoz esőben, hóban, fagyban ki kell szállni a kocsiból? Akkor eljött az ideje az újításnak. A tolókapu motor szett legyen az első lépés afelé, hogy leegyszerűsítsük dolgunkat. A modern technika fejlődésével ma már nem jelent gondot olyan rendszerek beépítése, amelyek egyetlen gombnyomásra működtethetők. Azonban ezekhez kell egy olyan tolókapu motor szett, amelyik elvégzi a munka nehezét. Mondhatnánk, hogy ez a rendszer szíve, ami nélkül nem működne az egész.

Pontosan ezért fontos, hogy jól válasszunk. A nyílászáró szerkezeteknek saját jellemzőik vannak, amiket minden tekintetben figyelembe kell venni. Nem mindegy, hogy milyen irányba mozognak, és ami talán a leginkább fontos, az a súly. A tolókapu motor szett ugyanis adott nehézségig van korlátozva. A műszaki leírásokból azonban megtudhatjuk a pontos részleteket. Nem szabad ezeken átsiklani, mert minden apróságnak tűnő információ a későbbiekben meghatározó lehet.

Aamennyiben adott a kapu típusa, mérete, és a felszerelés is megtörtént, már csak azt kell eldöntenünk, milyen vezérlés módján működtessük azt. A GSM kapunyitó talán a leginkább modern rendszer, ami különösen biztonságos, és ebből adódóan nagy népszerűségnek örvend. Ma már szinte mindenkinek a zsebében lapul egy okostelefon, ami alkalmas arra, hogy némi szinkronizálást követően virtuális kulcsként működjön. Csak egy gombnyomás az egész, és máris kitárul előttünk a bejárat. A GSM kapunyitó több szinten védett, így nem egyszerű a feltörése.

Ha akarjuk, akkor a belépési kódok megoszthatók a hasonló készülékekkel, így a család minden tagjának jut egy külön belépési kulcs. A legtöbb elektronikus rendszerhez integrálható a GSM kapunyitó. Hála ennek a technológiának, már az autóból kényelmesen végezhetjük a nyitás-zárás feladatát. Akár reggel indulunk, akár este fáradtan érkezünk haza, pillanatok alatt beállhatunk a garázsba. A GSM kapunyitó megrendelhető a door-system.hu oldalon igazán jó áron. Ne szalasszuk el az alkalmat.