Szponzorált tartalom

Klímaszerelő szakember

Egy ilyen berendezés a beltéri egység révén figyeli a szoba hőmérsékletét. A klíma ingyenes beszereléssel is kérhető, így a telepítés költségét meg lehet spórolni. Az említett hőmérséklet értékét egy belső elektronika folyamatosan figyeli és hasonlítja össze azzal, amit beállítanak a távirányítón, ugyanis azt még a bekapcsolás alkalmával elküldi annak.

Egy hagyományos elven működő ilyen termék esetében, ha a szoba hőmérséklete meghaladja az Ön által beállított hőmérsékletet, a kompresszor bekapcsol és a készülék hűteni kezd.

A kikapcsolás akkor történik, ha a szoba hőmérséklete ismét a beállított hőmérséklet alá esik. Ennek a módszernek az eredménye szóval a ki-be kapcsolgatás, ez tartja fenn a beállított hőfokot. A klíma ingyenes beszerelése plusz egy nagyszerű lehetőség, amit érdemes kihasználni.

Azt még fontos tudni, hogy létezik inverteres verzió is, ami abban különbözik a hagyományostól, hogy nem kapcsol ki-be, így nincs hőmérsékletingadozás. Ez a megoldás árában eltér a hagyományostól, viszont sokkal kényelmesebb.