Szponzorált tartalom

férfi pólók

férfi pólók

Grafikus designer vagyok. Egy új projektbe kezdtem a kis cégemmel, rengeteget dolgozunk. Más vállalkozásoknak és cégeknek tervezünk logókat, a közösségi média oldalaikra és a honlapjaikra kreatív designeket. Magamra elég kevés időt tudok sajnos szánni, de a napokban kicsit elcsíptem a munkaidőmből és kikapcsolódásként terveztem magamnak egy mintát, ami annyira jól sikerült, hogy gondoltam rányomtatom egy pólóra.

Ismertem egy üzletet, ahol régebben vásároltam több vicces feliratú pólót ajándékba. Úgy emlékeztem ők nyomtatnak saját tervezésű mintákat is. Felkerestem hát a Lolmarkt egyik boltját és megkérdeztem tudnak e segíteni. Természetesen tudtak. Megmutattam a mintát, nagyon tetszett nekik, majd kiválasztottam a póló színét, méretét és meg voltam lepve, hogy mennyire jó minőségű ruhadarabokkal dolgoznak.

Azt mondták másnap mehetek is érte, mert készen is lesz a nyomtatás, és ha a méret mégsem lenne megfelelő, akkor ingyenesen ki tudják cserélni. Otthon megnéztem még a honlapon a LOLmarkt.hu – Férfi pólók kategóriát, mert az üzletben láttam ezt-azt, amik megtetszettek. Meglepett milyen sok kategóriában vannak előre elkészített pólók, sőt nem csak pólók, hanem pulóverek, bögrék, sapkák és maszkok is. Vannak anyás, apás, mamás és papás pólók is, így kifejezetten személyre lehet szabni az ajándékot. Vannak legény és leánybúcsúra is, hiszen egye nagyobb divat ezeken az alkalmakon egyforma pólóba lenni, így örök emlék is marad az esemény a ruhadarab miatt és az egész esemény során mindenki látja, akivel találkozik a csapat, hogy na ez éppen egy legény vagy leánybúcsú. Vannak különféle filmekkel kapcsolatos pólók, de vannak gamereknek, traktorimádóknak vagy éppen állatos, macskás vagy kutyás. Van még születésnapra, karácsonyra és egyéb ünnepekre is és kifejezetten felnőtteknek szóló, például alkohollal kapcsolatos minták vagy vicces szövegek. De van még különféle foglalkozású embereknek, mint a tűzoltó, a rendőr vagy a kamionsofőr és az autószerelő, és vannak hobbi témájúak is, mondjuk horgászat, vadászat, futás vagy éppen túra.

A LOLmarkt.hu – Férfi pólók kategóriában több mint 560 féle póló van. Ez elképesztő és ez még csak a férfiaknak szóló. Szóval itt biztosan mindenki meg fogja találni azt, amit keres, sőt még annál is többet. Aki pedig csak nézelődés céljából megy fel a honlapra, biztosan órákat tölt majd el, mert egyszerűen nem lehet kilépni, mert mindig jön újabb és újabb, jobb és jobb. Én is így jártam első alkalommal. A pólókat a vásárlók értékelhetik és a honlapot böngészők pedig sorba tudják rendezni a ruhadarabokat az értékelés szempontja alapján.

A munkába másnap már az új pólómba mentem, ami mindenkinek nagyon tetszett. Elmeséltem a srácoknak, hogy milyen csúcs oldalra bukkantam és meg is mutattam nekik. Az egész délelőtt elment arra, hogy mindenki a szuper oldalt böngészte, volt, aki vett is magának pólót.