Janklovics.com

Ha Önt vagy a családtagját megvádolták, esetleg őrizetbe vették kábítószer kereskedelem miatt, akkor mindenképpen egy jó ügyvédet kell fogadnia. Természetesen, ha már előzetes letartóztatásba került, akkor a Janklovics.com weboldalra is ellátogathat. Az oldalon minden fontos információt megtalál a letartóztatással kapcsolatban.

Ne felejtse el, hogy Janklovics Ádám büntetőjogi ügyvéd hatékony védelmet képes nyújtani mindenkinek, akit megvádoltak. A kábítószer kereskedelem igen komoly szankciókkal jár, ráadásul többéves börtönnel is sújtható. A legtöbben nem tudják, de az új Btk. igen szigorúan bünteti azokat, akik kábítószerrel élnek vissza. A fogyasztást is büntetik, de a terjesztésért nagyobb büntetés jár. A Janklovics.com honlapon mindent megtalálhat a kábítószercsalással kapcsolatban.

Ha Önt is megvádolták, akkor Janklovics Ádám ügyvédet tájékoztassa és beszélje meg vele a további teendőket! Sokszor előfordul, hogy valakit úgy vádolnak meg, hogy el sem követett semmit sem. Ebben az esetben is ki kell vizsgálni az ügyet, valamint meg kell ismerni a körülményeket, hogy a vádakat elejthessék. Janklovics Ádám büntetőügyvéd igen tapasztalt, ezért célszerű hozzáfordulni. A tapasztalat azt mutatja, hogy az előzetes letartóztatást és a tárgyalást egy titkos információgyűjtés előzi meg. Ahhoz, hogy megértse a büntetést, szükséges tisztában lennie azzal is, hogy melyek minősülnek kábítószernek a Btk. szerint.

A Janklovics.com weboldalon több információt is megtalálhat a garázdasággal, a kifosztással, az önbíráskodással, a kábítószer birtoklással és kereskedelemmel kapcsolatban. Amennyiben az egyik ismerősének vagy családtagjának szeretne segíteni, akkor kérjen időpontot a weboldalon megtalálható telefonszámon! Jobb a törvényeket betartani, mivel komoly büntetésre számíthatnak azok, akiknek meggyűlik a bajuk a szabályokkal. A Janklovics.com honlap többféle kategóriát tartalmaz, amelyek segítségére lehetnek a különféle eljárások során. A büntetések elengedésre kerülnek, ha tisztázva lesznek a vádak.