Szponzorált tartalom

https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama

https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama

Miért mondom ezt, az ismert evidenciák után újra? Vagy az ezzel ellentétes javallatokkal teljesen szembe menve? Azért, mert megéltem a nyáron, hogy váratlan, de a megoldásuk terén időt rabló problémáim adódtak, mégis mindent meg tudtam oldani mobiltelefonnal és mobilnettel. Apropó, a másik fontos aspektus az online elérés. Az is legyen!

A Prevenció Patika (prevenciopatika.hu) weboldal például egyrészt válaszokat adott rá nekem, hogy mi kezdte ki annyira a bőrömet, amikor a nyaralónk szigetelésén dolgoztunk napok hosszú során át, és tudtam is gyógyszert (pontosabban meghatározva, erre kitalált gyógyászati készítményt) rendelni, amit elég hamar ki is hozott a futár. És hamar is hatott, mint ahogy azt is megtudtam tehát, mi a gond a bőrömmel, ami ebből a szituációból kifolyólag jelentkezett.

Persze, tényleges gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat is lehet tőlük rendelni. Vény nélküli, de fontos dolgokat. A „Fájdalomcsillapításon” belül vannak olyan termékcsoportjaik, mint duzzanatra, ficamokra, rándulásra való gyógyszerek, fejfájásra fájdalomcsillapítók, fogfájást csillapítók, izületi- és izomfájdalmakra mindenfélék, és még a menstruációs fájdalom csillapítására is gondoltak, külön menüponton belül.

Hogy honnan tudtam, mit szedjek én, a saját problémámra? Van egy blogfelületük számos hasznos, egészségügyi témájú cikkel. Én először ezt találtam meg, csak aztán láttam, hogy ez egy gyógyszer-webshop, ami el is magyaráz különféle betegségeket, és az egészségügyi panaszok hátterét. Aztán ott a webes boltban megtaláljuk azt, amit ajánlanak rá. Ez utóbbinak megfelelően a fél éves kifiúnkkal otthonlévő feleségemnek is tudtam vinni haza mindent, ami gyorsan kellett, erről a linkről rendelve: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama. Mert másképpen egyszerűen nem lett volna időm! De itt megrendeltem napközben, amit ő kért, át is vettem, mert az már nem nagy kunszt (volt, hogy csomagpontra kértem, így felvettem hazafelé, így a futár telefonhívása sem kellett zavarjon napközben), szóval a Prevenció Partika meggyorsított és jóval egyszerűbbé tett ezidőtáj mindent.

Ha mondjuk az iménti, https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama linkre kattintotok rá, akkor látszik, tényleg minden nagy termékcsoporton belül még annál is több további opciót találtok a terméktípus szűrésre, mint amit az előbb soroltam fel, a fájdalomcsillapítóknál. Igaz, a fájdalomcsillapítás kategóriája már eleve egy alkategória volt további kategóriákkal. A Baba-mama pedig egy fő kategória.

Mik még a főkategóriák? Olyan is van, hogy „dermokozmetikumok”, mert ez azért egy sokoldalú webshop. Nem olyan, mint egy kis patika, hanem mint egy hatalmas gyógyszertár külön drogéria résszel. Van aztán még „Gyógyászat”, „Vírusvédelem”, Vitaminok”, továbbá „szépség”, „intim”, és „életmód” dolgok. Az „Életmódból” akár gyümölcsleveket is rendelhettek (azért hozom ezt a példát, mert mi szoktunk), vagy akár elhízás elleni és dohányzásról való leszokást segítők szereket.

Ha bármi gondotok van, kapjátok hát elő a telót, és keressetek rá a megoldásra. Én is azt hittem, bármi egészégügyi probléma kizárólag hosszabb utánajárással menedzselhető, de képzeljétek, gyógyszerészekkel, szakértőkkel személyesen kapcsolatba lépni sem nehéz a prevenciopatika.hu-n. Mert ezt is megoldották. A neten ott van minden, amire szükségünk lehet és még csak keresni sem kell sokáig.