Szponzorált tartalom

Gyermektartásdíj

Egy rosszul sikerült házasság van élettársi kapcsolat lezárható egyszerűen, azonban a közös kiskorú gyermek létszükségleteinek ellátása továbbra sem szűnhet meg. Erről a gyermektartásdíj gondoskodik, vagyis azok a törvények, amelyek kötelezik az egyik felet a fizetésére. Mindegyik félnek, de főleg a kiskorú vagy még tanuló gyermeknek az optimális megoldás, ha a szülők között létrejön a megegyezés minden téren.

Ilyenkor már csak a bíróságot kell bevonni a támogatás jóváhagyásába. A gyermektartásdíj körüli kérdésekben nem mindig tudnak megegyezni a felek. Ki fizesse? Mennyit? Milyen időközönként? Amikor nincs egyetértés ebben a témában, a legokosabb felkeresni egy családjogi ügyvédet.

Az ilyen témákban nagy szakértelemmel bíró ügyvéd részletesen felvázolja a lehetőségeket és feltételeket, majd kérvényezi a jogos gyermektartásdíjat. A Vidákovics & Partners iroda szakemberei minden bizonnyal a legjobban fogják képviselni a kiskorú gyermek érdekeit. Bővebb információk erről a vidakovics.hu weboldalon találhatóak.