Szponzorált tartalom

Dr Farkas Kitti

Sokan fogyókúráznak napjainkban, mások azért vigyáznak, nehogy súlytöbbletet szedjenek fel, vagyis szeretnék megtartani az alakjukat. Tartozzunk bármelyik kategóriába, a dr Farkas Kitti által kidolgozott Alakorvoslás programhoz való csatlakozás ajánlott. Ezt meg lehet ismerni az alakorvoslas.hu weboldalon, ahol az elérhetőségek is megtalálhatóak.

Dr Farkas Kitti tulajdonképpen senkit nem fogyaszt le, hanem a hozzá forduló személyek akarnak lefogyni, ő pedig segít nekik ebben. Arról szól az Alakorvoslás program, hogy az ehhez csatlakozó személyek megtalálják az egyensúlyt, azt az életmódot, amit el tudnak fogadni.

A doktornő ad egy szigorú keretrendszert, amit be kell tartani, de azon belül nagy szabadsága lesz. Igény szerint lehet választani a program számos fajtája közül. A lényege, hogy a fogyni vágyó napi 3 alkalommal fogyaszthatja a MedWay Diet finom termékeit, közben pedig szabadon választott kalóriaértékű diétát tart. Tehát, dr Farkas Kitti nagyon sokat segíthet, ezért bátran forduljon Ön is hozzá!